Ontdek het Kloosterpad: Een hemelse wandeling door Eindhoven

Vanaf €55 per persoon per nacht

Stap terug in de tijd en verken het rijke religieuze erfgoed van Eindhoven met ons unieke Kloosterpad arrangement. Deze betoverende wandelroute voert u langs historische kloosters en eindigt bij het luxueuze Hotel Mariënhage, waar geschiedenis en modern comfort samenkomen.

De Klooster wandelroute:

Ons Kloosterpad is een zorgvuldig samengestelde route die de verborgen schatten van Eindhoven’s kloosterverleden onthult. Wandel door pittoreske straten en rustige parken terwijl u de volgende bezienswaardigheden ontdekt:

  • – De imposante Sint-Catharinakerk;
  • – Het serene Augustijnenklooster;
  • – De prachtige tuinen van het voormalige Clarissenklooster.

Deze klooster wandelroute biedt niet alleen een fascinerende blik op het verleden, maar ook momenten van rust en bezinning in het bruisende stadscentrum.

Boek uw Kloosterpad arrangement

Reserveer nu ons exclusieve Kloosterpad arrangement en beleef een onvergetelijke combinatie van cultuur, paradijs en luxe:

  • – Overnachting voor twee personen in Hotel Mariënhage
  • – Uitgebreid ontbijt in Brasserie Rita
  • – Gratis toegang tot onze wellness (badkleding verplicht, bekijk hier alle wellness faciliteiten)
  • – Gratis toegang tot onze in-house fitnessruimte
  • – Koffie -en theefaciliteiten in uw hotelkamer

Overnachten in Hotel Mariënhage

Als kroon op uw hemelse reis kunt u overnachten in het adembenemende Hotel Mariënhage. Ons luxe boutique hotel, gevestigd in het monumentale DOMUSDELA complex, vormt het perfecte eindpunt van ons Kloosterpad.

Ontdek de verborgen geschiedenis van Eindhoven en laat u verleiden tot een moment van bezinning in het hart van de stad. Boek vandaag nog en maak uw eigen hemelse reis langs ons unieke Kloosterpad, eindigend in de paradijselijke omgeving van Hotel Mariënhage.

*Het arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid. Tarieven zijn op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en green fee van €4,95 per persoon per nacht.